Världen runt

God förmiddag!

Idag är det tisdag, fast det känns som fredag. Eller kanske till och med lördag.
Varför? Antagligen för att jag för första natten på…. okej, helt ärligt, jag kan verkligen inte komma på hur länge det är ens (och det är ju skrämmande), iallafall jag har för första gången på VÄLDIGT LÄNGE sovit en hel natt utan att vakna. OTROLIGT. Och vilken känsla sen då, att vakna av att klockan ringer och liksom inte kunna minnas hur många timmar man legat vaken mitt i natten… Sjukt! Jag avundas er som har en god sömn varje natt, utan tabletthjälp (för det var förstås så jag till sist fick min natts sömn…)

Nåväl, nu var det ju inte det jag tänkte blogga om, utan jag tänkte istället slänga upp ett litet inlägg om hur mina kära vänner finns representerade världen över (hur sjukt är inte det?!). Se själva:

Martin, min fantastiska, åkte till Australien i helgen. Borta i ett par månader.Jacob den rackaren, han har vart ute och rest i över ett år. Just nu är han i Filippinerna!Malin, världens goaste tjej, åkte till Sydamerika i helgen. Även hon borta ett par månader!
Sarah Darlingen är kvar i sunny California, 8 månader kvar – men vi ses innan dess, jag kommer och hälsar på!!

Okej, insåg att jag inte hade så mycket mer bilder och visa upp, men jag tror nog jag kan få till en poäng av det här ändå: HELT GALET vad världen krympt de senaste åren. Man kan ta sig till så många fantastiska platser och göra så otroligt mycket, och det bästa av allt: Skype finns, så man kan hålla kontakten med alla man saknar trots att de är flera tidszoner emellan varandra.

Okej, med det sagt ska jag studsa i mina träningskläder och åka till gymmet
Kram!
Hanna

Posted on 20 December, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top