Välkomna tillbaka!

Allright, darlings.

Som jag skrev tidigare idag: tror att tiden är mogen och jag är redo igen….
Tänker varken lova 3 inlägg om dagen eller miljoner med snygga bilder,
men livstecken ska jag nog klara av att ge ifrån mig igen!

Har varit en intensiv period sedan vi hördes i början av april.
Okej, rättelse: var en intensiv period från det att jag flyttade till Amerikat,
hamnade i en pressad situation med familjen jag bodde hos,
återvände hem, rakt in i nya (visserligen väldigt spännande) krävande projekt.

Den stora anledningen till att jag valde att tvärpausa här handlade om
att det blev för bra. För mycket att göra på för många ställen. Tråkigt, tycker jag,
när det resulterar i att man (jag) prioriterar bort något man (jag) egentligen tycker väldigt mycket om (att skriva här för er). MEN: det kändes nog så viktigt att bara vila.

Tänker inte gå in mer på detaljer än så. Men vill skicka med en liten varning/ett råd från djupet av mitt hjärta: VAR RÄDDA OM ER! Försök, försök, försök, sätta er själva i första hand och försök (!!!) lyssna på era kroppar!

Har ju förstås hänt en massa skoj sedan sist vi hördes också:
JOBBFRONTEN: Mitt älskade, älskade Öster tuffar på som aldrig förr: både herrarna och damerna plockar poäng som vanliga människor går på toaletten och utför sina behov (med andra ord: man skulle kunna tro att de aldrig gjort annat) och herrarna leder till och med serien! FANTASTISKT!  Arenan växer och växer och växer och man skulle nästan kunna tro att den är klar för spel redan nästa vecka – jag menar, alla stolar är på plats, gräset är på väg till Småland och det börjar kännas riktigt klart (okej hörrni: bli inte för exalterade, vi har fortfarande en hel del kvar att göra innan inflytt och premiärspel – men tidsplaneringen hålls iallafall!)
RESANDET: Har hunnit med turer till såväl Skåne (hälsa på Sandra), London (shoppa med David) och Blekinge (mysa i stugan och ladda batterierna). Finns en hel del trevliga bilder från dessa tillställningar, inte omöjligt att det dyker upp ett och annat här på sikt! 🙂
Kan ju dessutom skvallra om att inte mindre än 2 goa tripper är planerade till sommaren: först väntar Italien och Milano, och näst på tur står en vecka sol och all inclusive i Turklandet (räknar med att sommaren 2012 blir riktigt, riktigt bra!)
TRÄNANDET: Haha, ja ni läste rätt! Kände faktiskt att tränandet krävde en alldeles egen liten punkt… Tro det eller ej: jag har hittat tillbaka till en period av svett och hårt jobb… Med kompanjoner och gymkompisar som Louise och Lottie så försöker jag bränna kalorier och bygga muskler ett par gånger i veckan. Å andra sidan: med tanke på hur mycket fina kläder jag köpt från NIKE när jag hängt i staterna samt med tanke på mina kommande semestrar så känns det kanske inte mer än rätt att jag försöker röra lite på mig också!
DET SOCIALA: Tror inte att det kommer bli några jättenyheter med andra ansikten där, jämfört med sist vi hördes. Kan väl dock kännas lägligt att skicka ut både en och två och tre rosor och megakramar till de fina vänner som funnits (finns) där och stöttat! Förstår inte hur de gick till – men på något vänster lyckades jag dra jackpott-vinsten i vänner-lotteriet, så många fina själar som jag har runt mig!

Något annat? Ja okej… kanske något annat också! 🙂 Vi får väl se när jag känner för att tala om detta för er. Men det känns lyckligt iallafall, Rätt och slätt sagt. Och det är ju aldrig fel, eller hur?!

Nu ska jag avrunda kvällen. Frågor och funderingar?
Vi hittar varann i kommentarsfältet isåfall, and I’ll be back soon!
(…hoppas att ni alla hittar tillbaka också!)

KRAM och trevlig kväll,
Hanna

Posted on 20 May, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top