Välkommen till vuxenvärlden!

Hej vänner!

Nu är nästan hela tisdagen också förbi! Ännu en dag i 120 km/h med kundmöten och ännu fler möten inbokade för framtiden. Tror bestämt att jag ska göra ett litet inlägg och berätta lite mer om Öster. Får se om det hinns med ikväll!

Hann förutom jobb med en lunch hos Sandra idag. Fick en försenad julklapp.. Och den var helt klart värd att vänta på, vill jag lova! Fick ansiktstvätt, scrub, ansiktsmask och läppcerat från mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hudvård. Forever Aloe Vera produkter – makalöst bra! (Något jag helt klart kan rekommendera!)

TACK snälla Sandra för julklappen. Det var alldeles för mycket! Och jag blev alldeles super tokigt jätteglad! TACK TACK TACK!! Lovar att försöka bjuda på något riktigt gott när jag flyttat in! (…okej du känner mig och mina kokkunskaper så antagligen inte… men jag ska försöka iallafall!)

Ikväll har jag varit hemma och ätit med familjen och fått kramas lite med mamma. En sån sak som man faktiskt saknar när man bor själv (tur att vi är kvar i samma stad). Om några minuter kommer pappa hit en stund – ska också bli mysigt!

Och så rubriken då: ja, den där vuxenvärlden må ha sina fördelar… Men sen ska man ju göra ett par saker som vuxen också. Typ tvätta! (Fast, kalla mig konstig: men jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt att höra maskinen tumla runt i bakgrunden…) Åh, visst ja! Det påminde mig: jag måste ju vattna blommorna också….

Lika bra att ta tag i det på studs (annars glömmer jag igen) (…och så kommer ju pappa snart med….) Hinner och orkar jag så skriver jag lite mer senare, annars får det bli imorgon (men den som väntar på något gott!)

Kram,
Hanna

Posted on 17 January, 2012 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. Joha
    18 January, 2012 at 05:45 · Reply

    Får du gärna göra (berätta om Öster), uppskattas av många vill jag lova.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top