Undrar hur mycket övervikt det blir den här gången?

Senast jag flög hem från staterna var i oktober, efter min tid som amerikansk medborgare…

Då tanken var att jag skulle vara på plats i ett år så hade en hel del packats ner i väskorna på väg dit. Och eftersom att jag är en extremt shopping-glad person hade en HEL DEL inhandlats under min tid på plats.

När jag flög hem från Boston i oktober var det med inte mindre än 6 väskor i sällskap. Ganska mycket övervikt om man jämför med den enda (!!!) väska jag egentligen hade tillåtelse att ha med enl min biljett.

Nåväl, efter att betalat en massa pengar så löste sig ju allt. Och jag fick minst sagt ett träningspass. Men framförallt fick jag med mig mina grejer hem. Så det var värt det!

20120324-084646.jpg
Med 5 av mina 6 veckor.

Idag har det blivit dags att börja flyga mot Sverige igen! Tyvärr, tyvärr, tyvärr. Men också lite kul: nu är seriepremiären inte långt borta.

Frågan är nu bara: HUR mycket övervikt har jag med mig hem den här gången?…

Hanna

Posted on 31 March, 2012 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. christina persson
    31 March, 2012 at 05:52 · Reply

    Kära ni ,tag varma kläder på er , kanhända välkomnas ni av snö i landwt falukorv. KRAM.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top