The land where I belong

Tidsinställt inlägg, vågar ju inte hoppas allt för mycket på en lysande connection under veckans gång. Så, i värsta fall har jag iallafall laddat upp med ett inlägg om dagen – det går nog ingen nöd på er då va? 🙂

Idag är det söndag och jag har precis vaknat upp i landet där jag känner mig som mest hemma, i staden som aldrig sover.

Många har frågat vad det är som gör USA så speciellt för mig och varför jag saknar det så mycket. Tänkte försöka punkta upp ett par grejer:
– USA är drömmarnas land, ingen jante lever här och det är okej att lyckas. Det är liksom det alla vill!
– Landet är extremt stort till ytan och extremt brett till antalet invånare. Detta innebär att här finns något för alla smaker. Och det finns massa potential och häftiga människor att Nätverka med.
– Att köra bil i USA. Alltså, en sådan upplevelse: att åka längst med stora, breda, långa flerfiliga motorvägar, svänga in i ett fint bostadsområde och spana in lyxvilllorna. Det är skräckblandad förtjusning, man har ingen aning om var man är men frihetskänslan är maximal
– Shoppingen. Ja, det vore väl korkat att skriva en lista på saker jag älskar och saknar med USA och inte nämna detta
– All Ben and Jerrys… Återigen, en punkt som inte får uteslutas från en sån här lista!
– Jenkarnas påklistrade trevlighet. Det må vara ett falskt leende rakt igenom men jag älskar det faktum att folk hälsar och frågar hur man mår var man än går. Amerikaner är inte rädda för att bränna av ett leende och det smittar – trevlig stämning!

20120324-084158.jpg

Har ni vart i staterna någon gång? Inte? ÅK!!!!! 🙂 (och bjud med mig, jag är alltid på!!!!)

Nu ska jag njuta av att vara “hemma”
Hanna

Posted on 25 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top