Sunday, bloody Sunday

Morning!
Hade ni en härlig kväll igår? Det hade jag iallafall! Dansade tills jag fick blåsor på fötterna (bokstavligt talat!) så idag känns de i fossingarna. Men de kan de va värt!

Nu har min kära Michaela lämnat mig och åkt vidare – kommer sakna dig men kommer snart, snart upp till dig!

Jag har ju lovat er en massa bilder från igår ju, så de får jag se till att ordna. Men jag tänkte att jag nog får koppla in telefonen i datorn och köra över bilderna så istället för att mobilblogga en bildbomb! 🙂 så den som väntar på nåt gott får vänta lite till!

Såhär snygga tjejer hängde jag med igår iallafall:

20111106-110038.jpg

Nu ska jag titta på Så mycket bättre och äta lite godis. Myssöndag!
Kram
Hanna

Posted on 6 November, 2011 in ALLMÄNT

Responses (2)

  1. Custom 49ers Jersey
    2 January, 2012 at 06:45 · Reply

    Great Share! An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  2. Michael Crabtree Jersey
    2 January, 2012 at 07:08 · Reply

    Great Share! An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top