Stupid, stupid teknik!

God kväll mina kära!

Nu har jag äntligen kommit innanför dörren och är MER ÄN REDO att avsluta denna långa dag, men så kände jag att jag gärna ville skriva och uppdatera er att jag faktsikt HAR försökt skriva…. Men är det inte Internet som krånglar så tycks det vara mobilappen…. Ligger ett inlägg och pendlar i luften just nu skulle jag tro, så vem vet – det kanske dyker upp någon gång.

Government place för någon vecka sen, idag har det regnat (Vet att jag skrev igår och skröt med det fina vädret, men när det regnar i Boston så REGNAR det… Växjö ligger såååå sjukt mycket i lä)

Nu vet ni iallafall att jag är hemma igen och att jag tog mig igenom min monsterdag.
Ska belöna mig själv med lite sömn och så hoppas jag på bättre medgång i teknikväg imorgon!

Stora kramar,
Hanna

Posted on 30 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top