Spinn My World

Hej raringar!
Allt bra med er?
Jag ligger utslagen i soffan och njuter av att bli servad av fröken Borg som skramlar i köket och lagar middag till mig – GULD!

Idag har jag utöver jobb bränt av en timme (svettig timme) på gymmet. Därefter svängde jag förbi domkyrkan och dreglade över fina balklänningar. ProCivitas har bal ikväll och mina hjärtan var så fina!

Vid sju mötte jag upp lilla ladyn på Smycka för att välja ut en födelsedagspresent (fick ett presentkort av ovan nämnda pingla i lördags och ville ha hjälp med valet av smycke). Blev två fantastiskt fina ringar;

20120607-201900.jpg

Nu ropar fröken fräken att maten är klar, bäst att kila men först två snabba bilder:

20120607-201932.jpg

20120607-201937.jpg
Finner ni ett fel på bilden? (…fina ringar, bröllopstidning ……kött?!)

KRAM
H

Posted on 7 June, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top