Slut i rutan!

Dags att checka ut och avsluta ännu en helg. Om veckorna går fort så går helgerna i turbo tusen.

Igårkväll var jag och Evelina som sagt på bio. Vi såg The girl with the dragon tattoo. Måste dock säga att den va till viss besvikelse (inte är väl tanken att man som biobesökare ska sitta och titta på klockan var tionde minut och dessutom tänka högt för sig själv “att den scenen, den hade dem faktiskt kunnat stryka…..ja, och den med…”)

Efter bion hamnade vi på PM, som i vanlig ordning levererade härlig stämning och bra folk (om än i mindre omfattning – det märktes att helgen var årets fattigaste helg, för de va relativt folktomt på annars packade stället…)

20120122-220943.jpg
Evelina och jag var iallafall nöjda.

Idag då?… Ja, utöver häng med Bella och fika/lunch med Johanna så blev de soffjakt med mamma och pappa (vilken dessvärre bara resulterade i att jag blev säker på att soffan jag beställt inte är soffan jag vill ha, så nu blir det avbokning och jakt på nytt efter en bättre!)

På kvällen hann jag in en vända i fotostudion med Vanessa. Lite snygga och enkla profilbilder/pressbilder brändes av. Och därefter drog jag hem och mötte upp Lottie för film, morötter och dip.

Nu ska jag läsa ut min bok och sedan ska jag soooova!
Kram och hoppas era helger vart bra!
Hanna

Posted on 22 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top