skåne pt 2

God morgon, god morgon!

Hoppas att ni sovit riktigt gott och att ni känner er ordentligt utvilade (alla odds finns ju iallafall, med tanke på att vi fått en extra timme i natt…)

Jag tänkte slänga upp del 2 av bilderna från igår, vi var ju nämligen inte bara på Outlet utan också på lite marknad, så håll i hatten så kör vi vidare:

 

Sandra välkomnar till Höganäs MarknadJag posar med svenska flaggan (så som jag jagade amerikanska flaggor i USA så tyckte inte Sandra att de var mer än rätt att jag ställde upp för egna landet nu…)Sandra hittade fina ballonger!Jag fortsätter posa med svenska flagganMed min fina pappa!Sandra hittade marknadens bästa köp: rosa peruk (…men la faktiskt ifrån sig den och gick vidare – Sandra, jag skulle vilja påstå att du missade ÅRETS köp…)Favorit på marknaden: brända mandlar. MUMS!HAHAHA. Den här bilden är skitrolig. Fast det är jag nog ganska ensam om att tycka.
(om jag berättar att Sandra är vegetarian och att jag tvingade upp henne bredvid skylten kanske ni också tycker att den blir roligare?…)Med min kära vän.Hahaha, en till rolig bild. Denna gång på snygga kusin-vitaminLek med lego!Mycket flams och trams!

Innan vi skjutsade Sandra till stationen och själva körde mot
Växjö åt vi pumpa-prinsess-tårta.

Nu ska jag “göra mig redo” (…behöver egentligen inte göra så mycket eftersom att det finns make up artist på plats) för dagens fotografering. Ska mobil-blogga under dagen.

Ta hand om er!
Kram,
Hanna

Posted on 30 October, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top