skåne pt 1

God kväll!

Nu är bilderna överförda och på plats i rätt mapp i datorn, och jag tänkte såhär: vi drar ut på det goda lite och delar upp bilderna i två inlägg, så får ni ett ikväll och ett imorgon fm!

Innan jag börjar lägga in massa bilder måste jag bara ge lite cred till Så mycket bättre! Jag tittar väldigt väldigt sällan på TV (har aldrig haft egen TV på rummet och i USA såg jag verkligen NOLL TV….) Brukar försöka titta på Criminal Minds och CSI men det är inte ens att det alltid hinns med (eller prioriteras). Ikväll tog jag mig dock tid att se lite av premiären av Så mycket bättre – och gud, vilket mysigt program det är! Det ska jag försöka följa i höst (om inte på rätt kväll, så åtminstone via webben) Ett annat superprogram är förresten Bron på onsdagar på ettan – det är faktiskt också värt att planera runt så att man kan se! 🙂

Okej, slutsnackat om TV. Nu till dagens skörd av bilder:


Sandra utanför lampbutiken i metropolen HöganäsEn glad men något sliten Hanna utanför samma lampbutik
Dagens outfit: skinnbyxor veromoda, skinnjacka veromoda, stickad tröja veromoda, skinn converse usa, halsduk h&m (…märks det att jag jobbat på veromoda tidigare eller?!… hahaha)Sandra välkomnar till Lager 157 i Höganäs
Hittade billiga jeans!Och en del andra trevligheterSandra provade mössa!Mitt lilla hjärta kom och mötte oss i butiken!
Som jag saknar den killen så fort han inte är i närheten av mig….Världens finaste kille! Tveklöst!Jag provade också lite mössa och blev grön tomtenisse för ett slag
(…slog inte till… så oroa er inte!)Sandra visar upp utbudet av Dandy-trosorMin kärlek!Världens finaste mormor! I love you!Och världens finaste mamma, love you too!Med min kära, saknade vän!En annan hoppbild, lite mindre lyckad än den förra…Och ytterligare en hoppbild, totalt misslyckad – men ganska härlig ändå!

Tänk vad mycket bilder man egentligen kan ta om man bara anstränger sig lite (eller har en kamerakvinna (….Sandra….) med sig) Det blir ju faktiskt mycket roligare att blogga när de finns lite trevligheter att titta på, håller ni inte med?!

I natt är det dags att ställa tillbaka klockan, glöm inte!

Och imorgon ska jag fotograferas, det ska bli riktigt skoj! Vem vet, kanske får bli en ny bild i headern så småningom också?… ska inte utlova för mycket, men ska nog kunna lova ett och annat inlägg från fotograferingen och kanske någon liten behind-the-scenes-bild med… och så kommer ju skåne pt 2 imorgon med!

Så kom tillbaka då, och ha en riktigt go lördags kväll nu!
Hanna

Posted on 29 October, 2011 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. Office chairs
    11 November, 2011 at 07:31 · Reply

    Great! Thanks for the share!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top