Shoppingstips, för er i SVERIGE!

Inte trodde ni väl att ni svenskar skulle gå utan tips? (Förutom att ni förstås kan tilta huvudet, ge mig en blick med era hundögon och be mig snällt om att köpa något härifrån och skicka det till er – så vill jag också tipsa om något ni kan fixa helt på egen hand)

Presenting: NAIL WRAPS! (…oops, med risk för att min blogg låter som värsta reklambloggen, lovar att inte slänga ut för många tips – men ni ska veta att hittills är alla tips helt från hjärtat, all though – finns det nån därute som vill sponsra med något mot att jag skriver (..hehehe) så är det helt okej 😉 haha)

Nailwraps iallafall… sugen på att prova Minx, men inte lyckats hitta något ställe som gör det? (I know I was…) här är perfekta (och billiga) lösningen! Nailwraps fungerar som klistermärken som man fönar fast på naglarna med hjälp av hårfön, och sedan drar av precis som klistermärken. Sitter i ungefär 7 dagar (förstås beroende på hur mkt man utsätter dem för) och tar dryga 30 min att applicera.

Naglarna får en riktigt schysst stil och jag har fått SÅ många kommentarer sedan jag satte på dem i tisdags. Sjukt vad folk faktiskt lägger märke till snygga naglar 🙂

Ni köper era egna Nailwraps på Nelly.com, 89 kr tror jag, finns massa olika motiv, jag köpte guld och silver. Varje förpackning innehåller 2 uppsättningar. Billigt och bra!

Har ni några schyssta tips till mig!? Hit me!
Hanna

Posted on 28 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top