Sandra Smakar

Hej!

När jag var i USA så utvecklade jag en förkärlek till lemonad då detta är något som amerikanerna dricker mycket av, så denna vecka har jag tänkt att testa just lemonad. På Malmborgs så hittade jag en glasflaska med Pink Lemonade från Lorina vilken såg intressant ut. Vid första klunken av denna dryck så jublade mina smaklökar!

Denna lemonad har den perfekta balansen mellan sött och surt och det är en fröjd för dina sinnen att dricka denna underbara dryck. Den är precis perfekt kolsyrad och bubblorna kittlar i munnen och halsen på dig.

Felet med de flesta lemonader är att de oftast är antingen för söta eller för sura eller till och med lite beska. Men denna sort var perfekt! Det enda som skulle vara godare än denna lemonad är om du hade gjort en egen lemonad själv från grunden. Så detta blir en klar 5:a!!!

Enjoy!
//Sandra

Posted on 13 January, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top