Sandra Smakar

Denna vecka snubblade jag över en ny Ben & Jerry glassbar när jag var och shoppade på Nova Lund. De hade en hel del att välja på så jag fick svår beslutsångest vilket gjorde att det tog lite tid att välja. Till sist så bestämde jag mig för att beställa en Ben & Jerry´s Core Concoctions Sundaes där man själv fick välja sina 2 favorit Ben & Jerry´s glassmaker där de sedan hällde varm kolasås, brownie-deg som därefter toppades med grädde och valfritt strössel.

Detta var en underbar kreation som bara smälte i munnen och smakade himmelskt gott. Jag kan inte annat än att rekommendera denna underbara skapelse till alla som älskar glass, jag ger denna glass 5 av 5 hopp och kan lova att ni inte kommer bli besvikna om ni testar denna. Om inte detta var bra nog så fick man även ett gratis lip balm med smak av en Ben & Jerry glass vilket var en fantastisk bonus.

Så vi får se nu om min kära vän Hanna kommer att vallfärda till Skåne för att äta denna glass, för som ni säkert vet om ni följer Hannas blogg så älskar hon (precis som jag) Ben & Jerry glass. Vi hade vår glassorgier i USA och jag hoppas att vi får ha det snart igen. Hörs nästa vecka!

 

//Sandra

 

 

 

 

Posted on 9 December, 2011 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top