Sandra smakar

Yes, äntligen är jag tillbaka här igen på Hannas blogg och ska på nytt få äran att tipsa er om vad ni ska/inte ska köpa bland nyheterna i butikerna.

Har hunnit smaka en hel del sen sist och börjar här med att skriva om ett av mina guldkorn som jag hittade i butiken.

På senare tid har jag försökt att vara lite mer nyttig, så det har inte blivit så mycket godis och chips som jag har testat. Det jag denna vecka vill rekommendera är Aloe Vera drycken från OKF som sägs ska ha otroliga hälsoeffekter. Jag vet inte om jag tror på alla positiva saker som står om produkten och dess påverkan på hälsan, men den är så himla god!!! Den känns dessutom betydligt mycket mer nyttig och fresh än en flaska med coca cola som jag annars brukar dricka.

20120525-125224.jpg

Priset på en flaska av drycken varierar mellan 20-35 kr och den finns i välsorterade matbutiker (bla på Malmborgs samt espresso house).

Fantastiskt god och frisk dryck som får 5 av 5 hopp.

20120525-125250.jpg

Ha en underbar helg!

//Sandra

Posted on 25 May, 2012 in SANDRA SMAKAR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top