Sandra smakar

Hej!

Denna vecka skulle jag vilja rekommendera Marabous nya smak mandel.

I och för sig är detta inte en ny smak i sig, jag kommer ihåg att denna choklad fanns när jag var liten, men att de slutade att tillverka det. Men nu är den äntligen tillbaka, och lika gott som den var förut. Mandel och choklad tycker jag är den perfekta kombinationen! Marabou har verkligen lyckats här och denna choklad får en klar 4:a av 5 möjliga.

Vi får bara hoppas att de inte tar bort smaken något mer, utan låter det finnas kvar i deras original-sortiment.

//Sandra

 

… Hallå hörrni!
Hanna som hoppar in och gör en liten fuling… När det handlar om choklad kan jag förstås inte låta bli att hålla händerna borta, utan även jag var ju tvungen att ta en kik på denna choklad (som jag faktiskt fick i Alla Hjärtans-present av mammsen!) Try it!
KRAM!Posted on 17 February, 2012 in SANDRA SMAKAR

Response (1)

  1. Danne
    19 February, 2012 at 07:09 · Reply

    Har du smakat den nya Kex-choklad chokladen? Lr va det Choklad Kex-choklad den hette? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top