Redo för partaj!

Håret är kirrat och jag är ombytt och redo för kvällens festligheter. Men innan jag smiter ut genom dörren tänkte jag berätta kort om min dag, har hunnit med en hel del nämligen 😉

Inledde morgonen (något trött efter en sen hemgång igår, såg New Years Eve, hängde på Stars och avslutade kvällen med FIFA-spel och “grabbhäng (…till och med jag spelade, och vann, den ni!) och fortfarande med vacker whiskey-stämma) med att prova nyårskläder tillsammans med mamma. Ni är vi kittade och redo att avsluta 2011.

Därefter begav vi oss ut på Hanna-ska-flytta-och-behöver-fylla-ett-helt-hem-shopping. Köpte roliga saker såsom hårfön, visp och bestick. Hamnade sedan på Sveriges gubbdagis (Biltema) och provade dammsugare. Fastnade för en liten historia som tar lite plats och förhoppningsvis inte behöver användas för mycket (från den dagen jag flyttar ska jag sluta fälla hår. LOVAR!) Slutligen tog rundan oss till Chilli och Lisa och jag hann provsitta lite soffor.

20111228-185437.jpg20111228-185356.jpg

När jag kom hem väntade lunch och därefter var det raka vägen ner på stan för att möta upp Lottie. Fika på Millas och en skön liten catch-up.

20111228-185401.jpg

20111228-185407.jpg

Sedan hamnade jag (som ni redan vet) på Växjös finaste salong hos Växjös finaste frisör. Och nu är jag Växjös finaste blondin. Känns bra det! 😉

Ikväll väntar alltså festligheter när tidningen Nöjesnytt ska utse Växjös Bästa. Jag har laddat upp med TOTO (SÅÅ BRA MUSIK!) och har en liten tandborstning kvar, därefter raka spåret mot city!

Kram på er, hörs imorgon!
Hanna

Posted on 28 December, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top