Ready, set, run!

Såg ju till att införskaffa lite Nike-prylar när jag var inne i Boston förra helgen, och har hunnit använda dem ett par gånger hittills… Det är 0,5 mil till Linden Square och jag brukar gå/springa dit, sola och sedan vända hem igen. 1 mil, ganska lagom work-out!

Är dock väldigt varmt over here, så man är inte riktigt van vid det (eller ja, jag ska vara ärlig – är väl knappast van vid att träna alls) så det tar på krafterna och det gäller att hälla i sig dricka också…

Nu i helgen åker mina löparskor på, fast det blir nog inte så långa distanser jag springer, mest mellan affärerna 😉 Haha…. Tänkte dock att det kunde vara skoj att ha på sensorn (Nike+iPod har ju kopplat ihop sina prylar) så att man kan få en uppfattning om hur långt man går på en dag totalt. Får väl se om sensorn vill samarbeta (kan tänka mig att jag kommer stanna en del inne i butikerna, så det är inte säkert att den vill räkna distansen för att mitt “träningsprogram” innehåller för mycket stopp och vila…)

Bild från när jag var ute och sprang i början på veckan

Hoppas att ni har det bra hemma!

Hanna

PS! Jag tycker att Nike borde sponsra mig när jag springer så hel-brandad, vad säger ni?!

 

 

Posted on 3 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top