Perry, Johnson och jag!

Dags för årets första pass. Och låt mig säga såhär: gott om nyårslöften här idag (frågan är hur många som står här om 1, 3, 6 månader?..) (värt att poängtera är förstås också att jag är här, 2012 eller ej och inte deltar i nyårslöftes-karusellen… Jag råkar bara va sjukt hälsosam ändå…hehe)

Annars har dagen börjat riktigt bra. Jag ställde mig och stekte american panncakes till frukost till övriga familjen. Därefter blev det Power-party på Xbox kinect:et för hela familjen B, lite snick-snack med Michaela och Span på Ikeas hemsida (vill inreda NU!), smarrig lunch och nu alltså gymmet. Boom!

20120101-140552.jpg

Nu ska alltså jag med Katy Perry i lurarna avverka ett par kilometer på Johnson löpbandet.

Hur inleder ni 2012?
Hanna

Posted on 1 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top