På gatan där jag bor 2.0

God morgon!
Ja, och VILKEN god morgon sen då! Få saker är bättre än att somna i sin alldeles egna säng i sin alldeles egna lägenhet. Att vakna i sin alldeles egna säng i sin alldeles egna lägenhet är dock en av sakerna som faktiskt slår att somna där. Det var ingen dröm. Och allt är fortfarande mitt. Fantastiska känsla!

Titta sen på min härliga utsikt utanför sovrumsfönstret:

20120203-084614.jpg

20120203-084618.jpg

Morgonsol och siluetten av Växjö domkyrka. Fint! Och det är till och med nästan så att jag kan uppskatta snön som ligger på taken, den tycks ge solen turbokraft och den skiner som aldrig förr!

Jag ska fortsätta min fantastiskt goda morgon med en massage. Hur skönt?!! Därefter väntar en hel hög med trevliga möten. Ska bland annat sätta matchstället för 2012 och visa mina skisser på supporterkollektion för säsongen. Kommer bli cleant, stilrent och snyggt! Saker man bär med stolthet på såväl match som till vardags. Hoppas ni kommer gilla det 🙂

Nu ska jag gå ner till Nordic Club och massagen. Mmmmm!
Härliga härliga fredag! Och ikväll väntar melodifestivalen med pappa. Elite hotels har bjudit på genrepet. Mycket trevligt!

Hanna

Posted on 3 February, 2012 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. Tracy
    7 February, 2012 at 04:29 · Reply

    Like the blog

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top