Öster – motståndarna, 3-0!

God eftermiddag!
Årets tredje träningsmatch på herrsidan är avklarad och det blev en tredje rak seger. Fantastiskt bra! Lägg där till damvinst igår, vilken Underbar prestation, heja Öster!

20120205-174647.jpg

Nästa träningsmatch spelas nästa helg i tipshallen, kom dit, vettja! Fri entré och löjligt bra priser på alla souvenirer (ni vill inte missa det!)

Och se sedan vilken prinsessa jag träffade i publiken:

20120205-174858.jpg
Min lilla favorittjej Mathilda var på plats och jag fick kramas och lukta lite med och på henne 🙂 (planen är att jag ska få hänga lite mer med Thildan och mamma Kristina nästa vecka, det längtar vi efter!)

Ikväll kommer Alex raringen på inspektion i lägenheten. Mycket, mycket trevligt! Är förbi Petras just nu för att tvätta och städa lite här men ska snart åka till mitt. När Alex lämnar ikväll måste jag checka ut tidigt – snacka om att jag är trött! (hamnade på PM efter melodifestivalen igår, konstigt nog…)

Tur att helgerna inte är längre 😉
Haha! Vi hörs
Hanna

Posted on 5 February, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top