om saknad…

Hej på er,
vet att jag skrivit det förr, men kan inte skriva det tillräckligt många gånger tror jag – vad tiden tycks flyga fram här, samtidigt som den går superlångsamt. Konstig känsla.
Idag är det sex veckor sedan jag hade min sista helg hemma i Växjö, det är också fem veckor sedan jag flyttade in i huset. Galet!

En av de saker vi varnades för innan vi åkte iväg som au pairer var hemlängtan. Vi skulle antagligen uppleva stoooooora känslo-berg-och-dal-banor och minsta lilla skulle få oss att börja gråta. Vi skulle ha svårt att motivera oss att orka gå upp på morgonen, osv osv.

Jag kan inte påstå att jag känt av hemlängtan på det sättet. SJÄLVKLART saknar jag vänner och familj. Men jag har vart så inställd på att åka iväg på det här äventyret och jag njuter verkligen av att leva i ett engelsk-talande land, få köra bil på stora, nya vägar, shoppa i affärer med annat utbud än det svenska osv osv. Man växer som person och tvingas ta så mycket ansvar – och det är kul!

Men som sagt, jag saknar er förstås också. Och jag är så glad att det finns Skype och Facebook, helt klart mina räddare i nöden! Till er som jag inte lyckats ha så bra kontakt med: snälla skriv till mig eller lägg till mig på Skype så vi kan hålla kontakten.

Ett par bilder på några av mina hjärtan som jag saknar (och det finns såååå många fler, men skulle jag lägga upp alla skulle jag bli liiiiiiiite försenad till jobbet som börjar igen om 30 minuter)

 Ni är alla så fina och fantastiska!
(…och som sagt, jag skulle kunna posta en miljon bilder till på härliga vänner och familjemedlemmar jag saknar, men det vore ju inte bra om jag kom för sent till jobbet… och jag tror nog att ni vet vilka ni är också!)

Take great care,
världens största kramar och en trevlig helg till er alla!
Hanna

Posted on 16 September, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. Michaela
    16 September, 2011 at 06:54 · Reply

    Om det är någon som är saknad så är det du! om typ tjugo minuter så ska vi prata!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top