och så var det bara en dag kvar…

Vips, vad tiden sprang iväg!

På två veckor har jag fokuserat på möten med nära och kära samt packning tills håret slitis av huvudet och svetten lackat i pannan. ….och så en massa andra saker som “måste passas på och göras en sista gång innan man lämnar landet”, förstås!

Imorgon är det alltså dags, och jag tänkte egentligen fatta mig kort,
Till alla nära och kära där hemma: jag kommer sakna er massor, ta hand om er och hör av er! Ni når mig lättast via WhatsApp (alla med Smartphones, ladda ner NU, det är en order!!!!), Facebook eller Skype (sök efter och lägg till hberkesi)

Sov så gott, det ska jag iallafall göra, kommer sakna min säng!
Hanna

Posted on 7 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top