NYHET: Sandra Smakar

Okej…. mina damer och herrar,
det har blivit dags för en världspremiär på bloggen, en helt ny kategori som kommer ta Sverige, Europa, Världen och Universum med storm… Precis som Mix Megapol har fredagskock så tyckte jag att mina läsare förtjänade ett riktigt bra fredagstips varje vecka.

Jag har därför nu finkammat hela landet (ja, egentligen hela jorden) på den bästa av finsmakare och funnit den ultimata. Tjejen med smaklökar som aldrig slår fel, tjejen med modet att sondera marknaden på nya smaker och utsätta sig själv för risken att det inte smakar som man hoppats… (För ni vet ju själva besvikelsen när en ny smak lanseras: man går ifrån sin favorit och hoppas på något riktigt bra och så… poff! ren pannkaka). Detta slipper ni nu, då jag har ordnat en tjej som gör förarbetet åt er (ni behöver bara följa hennes betyg och köpa godbitarna och lämna de konstiga smakerna på hyllorna). Låt mig presentera: SANDRA SMAKAR.

Jag träffade Sandra i Boston under min tid som au pair och insåg snabbt vilken klippa hon är. Inte nog med att hon är lång och blond och snygg och ser ut som fröken Sverige, hon har dessutom ett hjärta av guld och ett mod stort som ett lejons. Och hon älskar (!!!) att prova nya smaker.

Hon kommer därför att avlägga rapporter i bloggen och testa en ny smak varje vecka. Har ni önskemål på vad hon ska testa?! Kommentera! Annars, läs och njut!

PS! Sandra betygsätter i systemet hopp…. varför?
Well, titta själva:

… det är helt enkelt ganska hoppfullt att leva med mig 😉

OKEJ, dags för Sandra att träda in och ta över skeppet:
Kram på er och njut!
Hanna
– – –

SANDRA SMAKAR!

Till fredag så behöver vi som bekant lite ”fredagsmys” så därför bestämde jag mig för att denna vecka testa OLWs Sourcream & Italian cheese chips som för övrigt också är en av de tre smakerna i mysmatchen som tävlar om att bli en permanent smak i OLWs sortiment.

Chipsen smakade tyvärr ingen parmesan som paketet utlovade, men chipsen var trots detta mycket goda med hög umami faktor. Denna smak överglänser överlägset Estrellas sourcream and cheese chips och jag tycker absolut att denna smak bör föras in i OLWs fasta sortiment.

Saftiga, salta och goda chips som får 4 hopp av 5 och kan även rekommenderas av min syster Anna (chips-experten i min familj). Så logga in på OLWs hemsida och rösta på smaken Sourcream and Italian cheese så att vi får behålla och fortsätta att avnjuta denna goda smak!

Vi hörs igen om en vecka,
Sandra

Posted on 25 November, 2011 in SANDRA SMAKAR

Response (1)

  1. Sandra Smakar | hannaberkesi
    2 December, 2011 at 12:55 · Reply

    […] Missade ni Sandras första inlägg? Ni hittar det HÄR! Det här inlägget postades i SANDRA SMAKAR av hannaberkesi. Bokmärk […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top