Nu har jag internet!

Hej Sweden!

Nu har jag internet på min dator också, SKÖNT!
Så slipper det ta så lång tid att uppdatera er (Satt nog 30 minuter för att skriva gårdagens inlägg, och då var det ändå knappt läsbart)

Om bara en liten liten stund ska vi ta bilen in till Boston och sedan åka på Ducktour, på morgonen har vi hunnit med frukost (crossaints) och sedan åkte jag, Audrey och Carter till Wellsley College och tog en promenad/cykeltur. Idag har vi sol och runt 25 grader, skönt!

Ikväll (…eller ja, ni får nog gå och lägga er först – för jag pratar ikväll min tid) kan ni nog räkna med bilder från New York och igår. Ska se om jag inte kan knäppa ett par bilder idag med. Det kommer nog dock inte bli några bilder på huset eller familjen, åtminstone inte än så länge – måste sitta ner och prata med dem om vad de tycker (säkerheten i USA är helt annorlunda), men lite bilder från Boston ska jag nog kunna leverera 🙂

Nu ska jag stänga ner datorn och packa väskan, sedan: Boston, here I come!

Okej då, alla inlägg är roligare med bilder: så en till från New York! More tonight!

Hanna

PS!
Förresten, om någon skulle vilja boka Skypemöten så är det ganska okej från och med imorgon när Audrey och hennes familj har åkt. Jag är sex timmar efter er, så att ni vet. Men skicka ett mail via Facebook eller något så planerar vi! Imorgon hoppas jag att Michaela är på? 😉 och mamma och pappa förstås! haha, the rest of you: talk to you soon too, I hope!

Posted on 13 August, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. Alex
    14 August, 2011 at 01:10 · Reply

    Snygga människa, vad bra du verkar ha det 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top