No need to worry

Hej på er!

Nu är jag tillbaka i “mitt hus” i Wellesley igen,
Mark kom och hämtade mig på kvällen…

Som ni säkert förstod så gick strömmen under eftermiddagen, och när jag åkte hade de fortfarande inte fått tillbaka den – stackars Sandra, hoppas att den kommer snart!

Här har vi dock el, och även om vinden viner RIKTIGT bra utanför så verkar det värsta ha dragit över – var lite läskigt att åka hem ikväll, man såg att det var ordentligt med träd och grenar som blåst ner lite här och där…

Men som sagt, ni behöver inte oroa er, jag är i säkert förvar här hemma igen och vi har gått igenom schemat för nästa vecka – som blir riktigt lugn! Ska bli skönt (eftersom att barnen börjar skolan har mamman tagit lite ledigt, så hon kommer vara här en del = jag behövs inte lika mycket, plus att skolan såklart innebär lite ledigt för mig med!)

Min egen skola börjar ju förrsten på torsdag. Var inne vid Harvard Sq i lördags, men på grund av att himlen öppnade sig fick vi vända hemåt igen… Hann dock få hyfsad koll på var lektionssalen ligger, men ska försöka ta mig in igen på tisdag för att ordna p-bevis och sedan blir det ju på torsdag förstås.

Idag har jag varit hos Sandra, och på grund av strömavbrottet spenderades mesta av tiden med att läsa kurslitteratur. Innan strömmen försvann han jag dock pilla lite med bloggen, vad tycks?! 🙂 (…verkligen inget avancerat, men alltid något)

Kurslitteratur, spännande!

Nu ska jag kasta mig i sängen, börjar jobba 06.30 imorgon!
Hoppas att ni sover gott där hemma redan.

Hanna

PS!
Om ni ser att det ramlat in lite inlägg i helgen (tipsen) när strömmen inte fanns så var det för att jag förprogrammerat dem eftersom att jag misstänkte att strömmen skulle försvinna och jag ändå ville ge er lite läsning… tror bestämt att det kommer ett par till i början på veckan. Just so you know!

Posted on 29 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top