när jag längtar hem…

Förutom lista på varför jag vill åka har jag också gjort en lista på vad jag ska göra när jag läntar hem, såhär tänker jag:

I samband med min flytt har jag gjort en scrapbook med bilder på nära och kära samt hälsningar från dessa, jag har också framkallat gott om bilder som jag planerar sätta upp som en fotovägg (återkommer med bild på detta när jag flyttat in)

Och apropå inflytt, jag kommer att vara mån om att flytta in så snabbt som möjligt. Det känns viktigt för mig att komma på plats och “ha mitt eget”. Eftersom att USA och amerikanarna har lite annan inställning till integritet och privatliv så måste jag dubbelkolla med min värdfamilj kring vad jag får publicera i bildväg. Jag hoppas dock kunna hålla er uppdaterade genom såväl bild som text! Och har ni önskemål om vad ni vill se/läsa om, hojta!

Hanna

Posted on 26 July, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. sean
    16 August, 2011 at 09:17 · Reply

    du är den bästa bloggaren jag vet, älskar att läsa dina listor! SÅÅÅÅ BRA!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top