Möte med SvFF och SEF

God kväll out there!

Ledsen att jag inte hört av mig tidigare, lång och intensiv dag i Sollentuna idag! Har suttit på konferens med alla superettan och allsvenska lag idag (som jag säkert redan skrivit typ 10 gånger)

Fick en förfrågan om jag inte kunde berätta lite mer om vad det handlar om. Och visst kan jag det! 🙂

Vi är drygt 50 personer samlade: representanter från marknad och sälj från de olika lagen, ett par representanter från våra centrala partners (sj, posten, svenska spel mfl) samt representanter från svensk elitfotboll och svenska fotbollsförbundet! Syftet med mötet är att prata marknad och idag har vi ägnat oss åt att gå igenom säsongen som gått. Det blir dels ett forum för lagen att utbyta erfarenheter och dels en möjlighet för SEF och SvFF att samla upp synpunkter att göra igen eller göra bättre till nästa år.

Imorgon kommer fokus ligga på att prata säsongen 2012, Vi ska få lyssna på fler partners samt gå igenom möjligheterna för en fotbollsförening i att använda Twitter och Facebook. Blir mycket spännande 🙂

Där har ni en liten förklaring kring vad vi pratat och ska prata om! Väldigt kul att träffa representanter från andra lag och man har mycket att lära om man är ödmjuk 🙂

(…allra mest längtar jag dock tills säsongen drar igång och jag får träffa alla supportrar på matcherna!!!! Vi kommer få en så grym säsong och tillsammans ska vi göra riktigt bra saker! Är ni lika laddade som jag är?!)

Nu ska jag ladda upp inför morgondagen med sömn.
Sov gott 🙂
Hanna

Posted on 21 November, 2011 in ÖSTERS IF

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top