Morsning från storstan

God förmiddag, snart lunch!

Här kommer en liten häslning från Storstan, sitter i lägenheten och har precis målat naglarna och ska snart dra på mig skorna och promenera mot plattan. Idag väntar häng med härliga vänner och lite strosande och spatserande – skön, lugn dag (hela helgen kommer nog gå i samma melodi, känns så just nu iallafall)

Senast jag var uppe hängde jag med Nikolina, hon är tyvärr i Småland den här helgen (taskig tajming!) så nu får jag hitta andra trevliga prickar att spendera tid med.

Vet ni vad?! Igår var ju faktiskt en lite speciell dag… Inte nog med att ni fick premiär i form av gästbloggning (kanske händer igen, vem vet!) Ejub lyckades dessutom pricka in det tvåhundrade inlägget – nu är vi (jag) igång på riktigt!

För övrigt så kul att jag äntligen lyckats styra in statistiken, jätteroligt att se att ni är ett härligt gäng som kikar in och läser. Och ännu roligare att ni blivit så duktiga på att kommentera. Verkligen skoj! Jag hoppas att ni har full koll på att om ni önskar läsa något speciellt så är det bara att kommentera och be. Jag är inte omöjlig! 😉

Nähä, nu ska jag faktiskt studsa ut genom dörren och iväg på nya äventyr. Tror för övrigt att Ejubs intervju är att vänta framåt eftermiddagen – den kan nog bli något alldeles speciellt, så håll i er!

Kram så länge!
Hanna

Posted on 12 November, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top