Måndagshäng

Tjabba tjena, sent som vanligt!

Hoppas att allt är bra där hemma i stugorna?
Här är allt bra! Jag kom nyss hem från en träff med en tysk au pair. Vi var på Cheesecake Factory och gottade oss (blir så himla mycket sånt här i USA…) Jag provade deras White Chocolate Carmel Macadamia Nut bla bla bla något… cheesecake. Och den var ju gaaaanska ljuvlig kan jag säga! Dessutom är bitarna så sjukt maffiga så att man får ju med sig hälften hem = mellanmålet för imorgon räddat 😉 hahaha!

 Här kommer lite bilder från innan idag när jag hängde med Amanda:

20110919-110629.jpg

Först var vi på Natic Mall och Cajun-någonting och lunchade20110919-110649.jpg

Åt så sjuuuukt god apelsin-marinerad/friterad kyckling20110919-110642.jpg

Har jag presenterat Amanda innan? Hon har vart au pair här i Wellesley i snart ett år och jobbar sina sista två veckor nu, sick!

20110919-110613.jpg

Efter lunchen och lite fönstershopping drog vi vidare till Starbucks för snick-snack
20110919-110621.jpg

Tydligen har de öppnat Starbucks på Göteborg T-central, så nu får ni åka dit alla svenska vänner så att ni kan prova på min livsstil 😉 (…haha lever ju typ på Starbucks!)

Imorgon har kidsen kort skoldag igen och på eftermiddagen är det dags för karate och dans, det är verkligen fullt ös hela tiden. Men det är kul! Tror ni förresten att jag är sjuuuukt sugen på att börja dansa igen?! De har en dansbutik här i Wellesley och jag har vart inne och klämt lite på tåspetsskorna….. funderar på att köpa dem (okej, vem försöker jag lura – det är bara en tidsfråga tills jag köpt dem)

Förresten, var inne på iParty (en utklädnadsbutik) tidigare idag. Halloween står ju inför dörren och i USA innebär Halloween att det händer grejer alltså! Affärerna börjar redan skylta och det finns gott om kostymer. Jag har lite planer på g för vad jag vill klä ut mig till, men jag ska nog hemlighålla dem ett liiiitet tag till iallafall… 😉 (Den som väntar på något gott, brukar man ju säga!)

Nähä, sooooooova var det!
Hanna

 

Posted on 20 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top