måndag

Tjollahopp!

Vad glad jag bli när jag går in och kollar dagens statistik och vad mycket jag skäms när jag vart så dålig och inte ens gett er något att kolla in…. här kommer iallafall ett litet inlägg!

Måndag idag (…igen!) och jag har hunnit med jobb och möten. På kvällen träffade jag Östers dam-lag – riktigt duktiga tjejer som spelar i Söderettan. (Visste ni att Öster är ett av få lag i Sverige som har både herr- och damlag på elitnivå?! Sjukt bra!) Imorgon ska jag träffa herrarna också. Blir bra det! 🙂 (…känns ju inte mer än fair att spelarna får veta vem jag är och vad vi håller på med. Snart ska jag nog kunna berätta lite här med!)

Har ni några trevliga planer för veckan som kommer? Jag har visning på gång på lördag (Växjöbor! Make Up Store’s “Showgirl”-visning kommer till stan, biljetter köps på Carpe Diem och Make Up Store, köp, köp!) och innan dess ska jag hinna med ett par trevliga dejter med bland andra Alexandra. Och så blir det förstås en massa jobb.

Slänger opassande nog in en liten bild på mig och Max. Lillebror, om du läser detta från Thairiket så hoppas jag att du har det riktigt bra. Och du ska veta att storasyster saknar dig!!!! (Jättemycket faktiskt!)

Nu ska jag titta på TV med mamma och pappa.
Ciao!
Hanna

 

Posted on 28 November, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top