Love from Starbucks!

Hej!

Sitter och hänger lite på Starbucks på Linden Square, kände att jag ville komma ut ur huset och hitta på något en sväng så jag drog hit. Nu njuter jag av varmchoklad med grädde och tänkte fila lite på en lista till er 🙂

Dagen har varit packad, lämnade ungarna på gymnastik vid 9, hämtade dem vid 12 (hann med ett möte med Cultural Care där emellan), åt på McDonalds, åkte till en park och lekte i två timmar och sedan till ett bibliotek på lite sagostund och pyssel. Ungarna (och jag) kom hem först vid 4.15, och nu är de riktigt trötta där hemma (och jag med för den delen!) Ikväll måste jag sova tidigt…

Hello, underbar kvällssol, or what?!

Ready, set, write!

Gott med varm choklad! Snyggt med muggen också, alla kan ju tro att man är en chic latte-brud…. fast egentligen inte… hahaha…

Imorgon efter jobbet ska jag nog åka till Brookline och Sandra, saknar henne så det ska bli kul att mötas upp. Saknar Sara också, måste boka en trip till Sunny Cali…. (Och så saknar jag ju alla hemma, MASSOR, men det vet ni va?!)

KRAMAR
Hanna

Posted on 24 August, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. sarah
    25 August, 2011 at 02:00 · Reply

    JAG SAKNAR DIG!!! 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top