london pt 2

Hej på er!

Tänkte att vi jobbar vidare på (och avslutar) bildregnet från London-resan med David. Vi är nu inne på kvällen dag 2 samt sista dagen och hemresan, häng på:
David i sin snabba frisyr nere undergroundJag i solbrillor (eftersom att solen är så väldigt, väldigt stark när man är nere bland tunnelbanorna…. eller?)David, redo att få sin värld satt i gung – We Will Rock You musical stod på schemat
Om den var bra?! Fråga Mr Rock himself: Hell to the yeah!Även suddiga jag var nöjd, efter att ha sett musikalen för andra gången!Åka tunnelbana i London, kärlek!Stan var pyntad för OS – snacka att de kommer va ordentligt med flaggor och skyltar och hela fadderrullan närmare inpå…Även Sverige hade vart där och märkt upp: Absolut Vodka Britain EditionVar tvungna att turista lite, mest för bildernas skull…Snyggt hopp på första (…okej då, tjugoelfte) försöket!Haha!Även vår vän Biggy Benny (ja, ni skulle höra hur vi sprang runt och skrattade åt stackars Benny) besöktes…Bästa fotopositionen: sittandes, på marken, mitt i en korsning!…ska man få med hela Benny måste bilderna tas underifrån! Utanför hotelletPå väg hem efter sista shoppingenSnyggaste frippan i London?…. tveksamt!Nöjda men något trötta!På hemväg……gott om folk på Liverpool Station och en del förseningar.…men vi hann i tid och väskorna kom med på planet!Hemma igen……ser nog gladare ut än vi faktiskt var åt att det var över!

Tillbaka hemma igen!

Kan verkligen rekommendera er en weekend i London, fantastiskt härlig stad med gott om shopping till okej priser, många mysiga parker, helt ok väder och lite goa britter! Vill ni att jag gör ett inlägg om mina favoritplatser samt den bästa shoppingen i London? Hojta isåfall! (London är liksom lite av min hemmaplan….)

H

Posted on 22 May, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top