Irene

God morgon (tidig morgon för mig iallafall)

Nu har jag spenderat den senaste timmen åt att läsa på om Irene, orkanen som kommer slå till mot USA’s östkust här inom de närmaste. Jag har också pratat med värdmamman i huset. Hon menar att det ska vara lugnt där jag befinner mig, vi är 16 miles från kusten.

Samtidigt varnar medier för att man ska packa nödväskor, köpa på sig massa vatten/mat/ficklampor osv och att man ev. bör evakuera… Det är läskigt att befinna sig på ett såpass nytt ställe på “egen hand”. I sådana här lägen vill man gärna vara med sin familj på trygga ställen/veta att det verkligen är någon som bryr sig om ens egen säkerhet… förstår ni vad jag menar?

Men jag kommer inte göra några planer för helgen som innebär att jag är långt ifrån huset/var föräldrarna befinner sig. Blir det läge att ta sig någonstans vill jag inte vara off on my own. Lite tråkigt, för det innebär en hel arbetsvecka till tills jag får göra något “kul” – men hellre det, och att jag lever nästa helg än att jag är ute på egna äventyr och hamnar i fara…

Usch, ska ringa Svenska konsulatet under dagen och kolla med dem också.
Hoppas inte att det ska vara någon fara det här, men det är ju inte utan att man tänker tillbaka på Gudrun (som var klass 1, detta är klass 3…. kan uppgraderas)

Ta hand om er hemma,
nu saknar jag er extra mycket!
Hanna

Posted on 26 August, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. christina persson
    26 August, 2011 at 11:45 · Reply

    förståndiga flicka jag beundrar dig.förstår väl att du vill göra något roligt, men det kan du göra sen. kram mormor

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top