iPhone 4S

Till alla er som tvivlar, se och häpna:

20111123-193113.jpg

Går ifrån mina klassiska hipstamatic-bilder för att visa kvalitén på bilderna mobilen klarar av att leverera (…och bjuder i samma veva på en bild på dagens mat – spaghetti och köttfärssås på ProCivitas)

Det tråkiga är ju dock att telefonen ser likadan ut som fyrorna gör. Men det är ju insidan som räknas trots allt. Eller hur?! 😉

Och summan av kardemumman: till alla er som tvivlar: sluta tvivla, iPhone är en GRYM telefon. Köp, köp, köp!! (….nej, jag är tyvärr inte sponsrad – fast om tillräckligt många kommenterar och säger att de köpt telefon tack vare mig och detta inlägg kanske kanske jag kan flörta till mig en iMac…känns ju rättvist. Haha)

Nu ska jag äta choklad! 🙂
Kram
Hanna

Ps! För oroade: Max är framme Safe and sound i thailandet. De hade badat i poolen på 33e våningen och lever nog livet helt okej. Rackarns brorsa alltså – njut nu 🙂

Posted on 23 November, 2011 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top