Hela goa lärarklanen!

När jag jobbade på ProCivitas förra året hade jag utan tvekan världens goaste, finaste kollegor – alla med hjärtat helt på rätt ställe!

Förstår ni att jag tyckte det var sorgligt vid den här tiden förra året när vi skulle säga hej då? (Jag skulle flytta till Boston, Michan till Götet och Kristina ha unge – bara Johanna som skulle stanna)

För någon helg sen var iallafall Michan hemma på besök i stan och vi såg till att träffas allihopa. Och det kan jag tala om: så mycket power som de här tjejerna kan ge, de finns inte… Hade de vart mina lärare när jag gått på skolan hade jag vart VÄLDIGT glad – för mer kompetenta och på sammagång nytänkande, glada, snälla, fina människor finns nog inte. (okej då, mina lärare från min gymnasietid var också SÅ JÄKLA BRA, så jag var faktiskt väldigt glad ändå…) Men iallafall!

Här kommer lite bilder på mina favorit lärare och goa vänner:

…att Kristina sen råkade få världens finaste Matilda gör ju inte saken sämre: jag som älskar små kids i allmänhet och henne i synnerhet blir ju som ett barn på julafton så fort jag får gosa, leka, flamsa, tramsa!

Hanna

Posted on 25 May, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top