Häng med till London!

Hello sweethearts!

Som jag skrev igår har jag ju hunnit med lite resa sen sist vi hördes vid,
så varför inte plocka upp tråden där vi lämnade av och bjucka på lite bilder?

Mina damer och herrar, jag ger er: London 2012:

Tänka sig att vi träffade snygga Lisa utanför Primark… Ibland är världen bra liten!

Avslutar del 1 där tror jag… Vi åkte från Malmö, världens bästa appendix (latin för bihang, varför jag kallar honom det är en lång historia…) David och jag! En resa med syfte hänga, skratta, prata, tjata och SHOPPA!

Ovanstående är bilder från dag 1 och 2. Fortsätter imorgon med fler bilder 🙂
(Så roligt att vara ute och resa: blir automatiskt att man knäpper en massa bilder åt höger och vänster… Jag har dessutom blivit en riktig fena på att skapa fotoböcker efter fina resor, nu har jag både från USA i höstas, i våras och från London-trippen… Och böcker blir de förstås efter Milano och Turkiet med. YES!)

Kram på er!
Hanna

Posted on 21 May, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top