Göteborg, jag är på väg!

God eftermiddag.
Klockan är halv sex, arbetsveckan är avrundad och tåget rullar mot Göteborg. Har 3 tråkiga, skumpiga timmar framför mig. Förr i tiden kunde jag gilla att åka tåg. Nu för tiden: not so much.

Allt handlar väl egentligen om i vilket sällskap man hamnar. Som den gången jag var dödstrött och hamnade mitt bland en hel armé Telenor/Telia/Tre-säljare som började diskutera erbjudanden och vem som var bäst. Eller som nu: när jag sitter mitt emot en (visserligen dödssöt) skrikande, gråtande bebis. Omöjligt att ringa samtal och fokusera!

Nåväl, ska se om jag lyckas läsa lite. Fick boktips av Sara, alkemiskten. Tydligen hennes absoluta favvo. Jag (som normalt sett SLUKAR böcker på semester men annars ALDRIG hinner läsa) började så smått igår. Tillsammans med en påse polly ska jag nog kunna ta mig igenom ett par kapitel till.

Nästa gång vi hörs är jag i götet hos Michaela. Det ni!!! 🙂
Hanna

Posted on 13 January, 2012 in ALLMÄNT

Response (1)

  1. Michaela
    13 January, 2012 at 05:00 · Reply

    Det gillas skarpt! Möter dig om två timmar =). Längtar!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top