God natt önskar björnligan!

Okej hörrni,
Har krupit ner under täcket och plockat fram listorna på möbler för en sista check innan jag ska låta John Blund ta över rodret och segla iväg på annat håll.

Innan jag sluter ögonen för idag måste jag dock visa vilket otroligt fint sällskap jag har varje natt:

20120102-224234.jpg

20120102-224238.jpg

Ja visst, jag må vara 20. Men mjuka gosedjur är fortfarande alldeles för underbara att ha bredvid sig för att de ska vara värda att slopa. Aldrig i livet!

Såhär ligger alltså jag, bland på tok för många kuddar, tillsammans med inte mindre än 4 bästa kompisar. I en liten 90-säng. Men ni vet vad dem säger: finns de hjärterum…

Dessutom betyder ju varenda liten vän något alldeles extra. Äldst i ligan är Sälen. Min fina, trogna säl som jag haft sedan starten av mitt liv. Jag kan lova att de inte vart många nätter då han inte varit vid min sida (rättelse: under mitt huvud – därav är han ganska platt vid de här laget…)

Utöver Sälen har jag björnarna Tommy (från Stockholm) och Boston (från Boston, såklart!). Senaste tillskottet i familjen är Bruno. Dundermjuka Bruno fick jag av Johan i julklapp (…& jag kan nog lova att ingen 20-åring blir gladare än jag över att få ett mjukisdjur i klapp!)

20120102-224243.jpg

Nähä ni, nu har ni fått en inblick i mitt sovsällskap med, grattis! 🙂

Dags för mig att tänka på refrängen.
Nattinatt!
Hanna

Posted on 2 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top