Gästbloggare: Ejub Bicic

Hallå kompisar!

En helt fantastisk tjej den här Hanna Berkesi! Jag har bett om att få gästblogga och känner mig lika ärad som laddad inför uppdraget! Börjar med en bild på mig själv (som Hanna hade uttryckte det):

hannaberkesi.com kommer inom kort att nylanseras, en otroligt sajt väntar på att möta er läsare. Jag lovar inte bara en ny, fräsch design, utan även mer av just Hanna Berkesi! För det är väl därför du är här?

Jag jobbar med webb och applikationer, ni hittar mig på ejubbicic.se inom kort. Innan den nya sidan är redo för världen ska jag förgylla livet med en intervju med självaste Hanna. Hon ska få svara på alla möjliga konstiga och roliga frågor. Svaren kommer upp här! Vill du ställa en fråga, ställ den här, NU.

Stay tuned. Ejub Bicic

Posted on 11 November, 2011 in GÄSTBLOGGAR

Responses (2)

  1. Jerry Rice Jersey
    2 January, 2012 at 02:11 ·

    Hi, Neat post.Theres a problem with your website in internet explorer, would check this IE still is the market leader and a large portion of people will miss your magnificent writing due to this problem.

  2. Michael Crabtree Jersey
    2 January, 2012 at 02:36 ·

    Hey there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally suggest it to my friends. I am sure they will be benefited from this site. Thank you!

Back to Top