Fredagscred!

God morgon!

Vill inleda dagen med att skicka ut en STOR KRAM till en fantastisk tjej och skryta lite för er alla. I onsdags fick jag nämligen ett himla trevligt samtal som i torsdags dessutom följdes upp med ett minst lika trevligt SMS. Avsändare var ingen mindre än Emma.

Jag lärde känna Emma för drygt 2 år sedan i UF-sammanhang och vi var båda uppe på SM i Ung Företagsamhet där vi representerade Kronobergs län. Emma är en otroligt driven, utåtriktad, pigg och glad tjej som verkligen kommer att komma långt här i livet! Just nu arbetar hon som projektledare för Dag X, en mässa som alla företag i Växjö verkligen borde överväga att delta vid! (Kontakta gärna Emma för mer info, eller titta in på Dag X’s hemsida HÄR)

Så, förutom att jag då vill tipsa er om denna fantastiska donna och rekommendera er att delta vid Dag X så tänkte jag också skicka ut ett allmänt tips: GE MER KÄRLEK! Helt sjukt vad glad jag blev när Emma ringde (och talade om att hon i samband med sitt jobb ofta fått höra mitt namn och hur duktig jag är) eller när hon sms:ade (och talade om att jag var en riktig energiboostare och att hon känt det som att hon ätit en hel sockerkaka efter vårt samtal dagen innan) – SÅNT VÄRMER VERKLIGEN! Små, enkla, medel – sanningen och komplimanger. Och Emma, ditt samtal/SMS gjorde mina dagar – och gör min dag idag med eftersom att jag får chans att skriva och “skryta” lite om det/gotta mig i det igen.

Så kära vänner och läsare out there, jag har en uppmaning till er alla idag: SPRID LITE VÄRME, sitt inte inne på era tankar, tycker ni att tjejen ni möter på stan har en snygg jacka – SÄG DET, tycker ni att kollegan gjort något riktigt bra idag – TALA OM DET!

Ha en riktigt go fredag!
Hanna

Posted on 2 December, 2011 in ALLMÄNT

Responses (2)

  1. Custom 49ers Jersey
    2 January, 2012 at 08:56 · Reply

    I ran into this page on accident, surprisingly, this is a great website. You have done a great job, the info here is really insightful. I will follow up with you.

  2. Custom 49ers Jersey
    2 January, 2012 at 09:19 · Reply

    I am typically to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your web site and maintain checking for brand new information.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top