Förinställt: NI FRÅGAR

Det har blivit dags för ytterligare ett fråge-inlägg (jag hoppas verkligen att jag har haft tillgång till Internet vid det här laget så att jag har kunnat uppdatera er med lite soliga Milano-bilder också)

Dagens frågor nu då!
Q: Hur ser ditt liv ut om tio år?

A: Oj, svår fråga! …svår, men spännande! Vi drömmer lite…. Om tio år är jag 31 år (usch, hemska tanke!) och vid det laget vill jag ha hunnit med MASSVIS med grejer…. Livet om tio år innebär förhoppningsvis ett stort, vitt hus med en elegant och smakfull inredning (i min värld gäller “less is more” när det kommer till möbler och inredning). Utöver mitt fina hus, som gärna får ligga i ett fint, lugnt och trivsamt område, drömmer jag om att då ha minst en men gärna två lägenheter i härliga storstäder (typ London och New York). I huset kommer jag bo med min make och min då 6 åriga son Milton. Yrkesmässigt kommer jag att driva en egen byrå inom reklam- och kommunikationsbranschen och jag kommer att ha en hel hög av unga, talangfulla och lovande personer som jag arbetar med. På min fritid kommer jag att resa mycket och ofta och jag kommer ha kvar alla mina fina vänner från nu och min familj och mina vänner kommer vara friska och lyckliga. DET hoppas jag på om tio år!

Q: Vad är din dröm?

A: Jag har både långsiktiga och mer kortsiktiga och lättuppnåeliga drömmar men de två största just nu är: eget företag och att få flytta “hem” till Boston.

Hanna

PS! Om jag mot all förmodan inte skulle ha fått något nätverk vid det här laget kan jag glatt meddela att jag imorgon är på svensk mark igen och isåfall kommer bombadera med bilder då! KRAM!

Posted on 4 July, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top