First day of work!

Hej alla!

Idag var vad man skulle kunna kalla första arbetsdagen, jobbade från 7.30 – 5. Långa dagar här borta….. helt slutkörd nu så jag ska försöka fatta mig kort (…jo, men lycka till – hur jäkla verbal är jag inte då!? heter det ens verbal när man skriver?….)

Iallafall, vid 7.30 gick jag upp, pratade lite med Mark och Carter (som inte alls mådde bra), vid 7.50 väckte vi Madeline (riktig sjusovare som inte vill vakna – kan bli ett problem i framtiden) och därefter försökte vi få henne att äta lite frukost.

Klockan 8.40 hoppade jag och Madeline in i bilen och jag körde henne till DanceCamp, lyckades köra vilse X antal gånger på vägen men hann ändå i tid. När det var dags att hämta henne tog jag med mig Carter och sedan åkte vi alla tre och åt på McDonalds (återigen, felkörningar och den här gången var det STOOOOORA motorvägar inblandade) Snacka om att bara bli inkastad rakt in i tung trafik, med ny bil och två otroligt viktiga ägodelar i bilen…. inget ansvar alls….

Eftermiddagen spenderades med lekar och lite TV. När barnen inte är sjuka får de knappt se någon TV alls, men när de är sjuka får de iallafall kolla lite. Vid 4 kom deras gamla dagisfröken och sedan hade vi en timme ihop för att prata om barnen, därefter tog hon över.

På kvällen kom en representant från CulturalCare hit och vi pratade igenom allt.

Det var väl dagen i stora drag helt enkelt.
Är superdupertrött så jag slänger in en bild från Au Pair skolan och sen studsar jag under täcket…..

Min klass från skolan

Sweet dreams!
Hanna

Posted on 16 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top