Exploring Boston


Sista inlägget för ikväll, snacka bonus ni alla får när ni vaknar upp på morgonen för att (enligt er vanliga morgonrutin, förstås….) kolla in min blogg. Dryga 50 bilderna och lite text med, my god! Nästan som födelsedag/julafton. Grattis, allihopa 😉 …kommer nog inte skämma bort er med så här mycket senare!

Okej, så till min dag idag!

Som jag skrev tidigare idag så vaknade jag och åt frukost runt 8-snåret, därefter åkte jag, Audrey och Carter till Wellesley College för en cykeltur/promenad. Återigen, väldigt väldigt fina miljöer!

När vi kom tillbaka hängde vi lite i huset, vi hjälptes åt att städa upp de två enorma lekrummen och sedan aktiverade jag mitt student identification card. Därefter tog vi bilen till Brookline för att hämta upp Audreys bror och hans flickvän som bott hos den familj som flickvännen jobbat som au pair hos för ett par år sedan. (Oj, långa meningar här med massa konstiga förklaringar – hoppas ni hänger med, jag är typ för trött för att orka läsa igenom och skriva mer ordentligt)

Efter att vi hämtat upp alla åkte vi till The Science Museum och parkerade bilen. Vi åt sedan sallad i deras kafeteria och därefter hoppade vi på en Duck. En duck är en bil som kan bli en båt in no-time. Vi hade en fantastiskt trevlig tourguide och vi fick se mycket av Boston.

När turen var över flyttade vi bilen till en parkering närmare citykärnan. Därefter köpte vi dricka på Starbucks (Amerika är precis som alla stereotyper påstår – ALL mat är onyttig, okej typ, men de försöker ändå få den att låta nyttig genom att skriva diverse konstiga saker och ALLA dricker Starbucks, JÄMT!) Kan tänka mig att Starbucks blir en del av min dagliga rutin, but don’t you worry – jag kommer inte börja dricka kaffe för det, de finns goda smoothies och juicer att välja bland också!

Efter att vi druckit upp promenerade vi genom Boston Common, vilket är en stor park. Och gissa vad, jag träffade Sabrina (tyskan jag delat rum med under veckan) i parken – hur sjukt är inte det?!??! Så hur stort kan Boston vara liksom….

Eftermiddagen spenderade vi på Newbury Street vilket är den finaste shoppinggatan i Boston. Jag köpte en Marc Jacobs väska och ett par Ray Ban Clubmasters (som jag har längtat!)

När shoppingen var klar åkte vi tillbaka till huset, därefter åkte jag och Debbie och Carter till en av Madelene och Carters blivande klasskompisars hus för lite party. Eftersom att Madelene fortfarande är sjuk fick hon stanna hemma. Festen var SÅ COOL! Alla barn fick två plastmynt som de sedan fick köpa godis och popcorn för. Sedan hade föräldrarna gjort en out-door-movie-theater genom att sätta upp en stor vit duk mitt ute på tomten. Vi tittade på ett par kort-filmer och därefter KÖRDE JAG (NI LÄSTE RÄTT, JAAAAG körde) hem oss. Detta då alla grown-ups blev serverade martini’s (eller ja, jag tackade nej, men Debbie tog en). Körningen gick bra. Jag ska nog klara av en automatlåda. Tack Henke för att jag fick köra din bil innan, och tack även till Petra – ni var båda bra automat-coacher 😉

När vi kom tillbaka från festen så åt vi mat. Riktigt sen middag med andra ord. Vi åt majs, sallad och spaghetti bolgonaise. Nu har jag hoppat i säng och imorgon väntar pannkaks-frukost eftersom att det är Audrey’s sista dag i landet. Sedan får jag mitt rum. YAY! (Fast det har vart bra att ha henne här för hon har visat mig en hel del och vi har haft trevligt ihop)

Så nu till det ni alla väntat på, lite bilder (Tyvärr inga på familjen/huset, vet ännu inte om de kommer gå med på de…) Nåväl, håll till godo:

The Duck

Audrey och jag

Audreys bror och hans fästmö (ja, det heter ju faktiskt så, för de är förlovade sen en vecka tillbaka)

Bilen blev en båt! Boston by water

Shopping-times…
…are the best time of the days! Right!?
Newbury Street
Hello to you, Mr Washington!
Parken, so nice!
Okej, så liten uppfattning av hur min dag varit iallafall?
Nu checkar jag ut för ikväll, FOR SURE!
Sov gott och vi hörs imorgon,
Hanna

Posted on 14 August, 2011 in AU PAIR

Responses (2)

 1. Jeanette Berkesi
  14 August, 2011 at 06:46 · Reply

  Tusen tack!!! Jag läser troget och följer dig och ditt äventyr. Så kul att få se allt. Får lite egna flashbacks, fast det var sååå länge sedan jag var över. Miljoner kramar till dig! Mamma

 2. Vanessa
  14 August, 2011 at 07:39 · Reply

  Jag läser också!!!
  Och skrattar lite åt amerikanske barnkalas (martinis åt föräldrarna var en intressant touch). Du ser ut att ha det fantastiskt så jag behöver inte ens fråga 🙂 Kram!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top