en helt ny värld

Jag fick en kommentar om någon som gillade mina listor – TACK för den och alla andra kommentarer förresten – och tänkte att jag faktiskt borde ge er en annan lista….

Har ju inte hunnit vara här så jättelänge ännu, och på ett sätt kan det kännas kul – för man har ett helt år av äventyr framför sig. Samtidigt kan det kännas jobbigt – för man har ett helt år framför sig = låååång tid.

Genom att planera lite (min favvosysselsättning, alla dagar i veckan…. okejdå, tillsammans med att skriva listor… och skriva saker i parenteser….) så tror jag att året kommer gå fortare, delmål och “belöningar”….

Här är en lista på saker jag verkligen vill se och göra innan jag lämnar landet, finns så himla mycket mer, men här är en del iallafall:

I programmet för Cultural Cares (organisationen jag åker med) au pairer gäller följande: max 45 h jobb/vecka och max 10 h/arbetsdag. Dessutom ska man ha minst en hel helg ledig/månad (jag kommer nog få flesta helgerna ledigt) och man har rätt till två veckors betald semester (under året betalas jag en summa i veckan, jag får dessutom mat och boende betalat för mig). Så under dessa två veckor finns det tid att resa och upptäcka, sedan har man möjlighet att stanna i landet en 13:e månad när året är över, då visumet täcker även det… Så jag ska nog hinna med en del, tror ni inte det?!

Hanna

Ps!
Om någon har några frågor om programmet/vad som helst egentligen, feel free to ask!

 

Posted on 17 August, 2011 in AU PAIR

Response (1)

  1. Sean
    18 August, 2011 at 11:41 · Reply

    Ännu en lysande lista! Gillar att du uppdaterar din blogg dagligen:) vore roligt med lite tips om bra shopping i USA också!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top