Eftermiddag på IKEA

Nu är jag monterad, uppackad och nääääästan helt klar…

Idag vid lunch hämtade familjen upp mig hos Sandra och sedan åkte vi till IKEA för att handla lite. Eller ja, ni såg ju inlägget – min lista var lång och jag hade mycket jag ville/behövde handla.

Som tur var hade jag och Sandra gjort ett riktigt bra förarbete för utan det vet jag inte riktigt om jag hade lyckats med bedriften att springa genom hela IKEA och plocka ALLT på listan (typ 40 artiklar, olika sorter) på 40 minuter… (Familjen skulle köpa bänkar att kunna göra homework vid och ville inte vara där för länge för barnens skull, fast efter 40 minuter visade det sig att de inte alls var klara, så det slutade med att jag fick stå SVETTIG efter att ha sprungit som en dåre och vänta i ytterligare 40 minuter.. lite taskig planering)

När vi kom hem monterade jag mina möbler, imponerad av mig själv! Har också börjat organisera upp lite (var tvungen att köpa lådor och förvaringsmoduler till byrå och nattuksbord samt ett toalettskåp med korgar eftersom att det inte fanns något sånt innan alls) Men nu börjar lilla röran i rummet att ordna upp sig, sparar all galgning tills imorgon (familjen hade nog aldrig anat att deras au pair skulle behöva så många galgar…. haha)

Ikväll har vi också gått igenom schemat för nästa vecka, ser fram emot en sexdagars arbetsvecka med mycket tid med båda barnen samtidigt då ingen av dem har varken läger eller andra aktiviteter planerade. Hoppas det ska gå bra, imorgon väntar ev. poolen.

Nedan följer lite bilder från IKEA:

Korv för en femma i Sverige, glass för en dollar i staternaHann inte plocka upp kameran förrän efter shoppingsvängen var avklarad, men IKEA ser ut precis som hemma… samma möbler, samma inredning osv.
I den svenska food-shoppen kan man bland annat köpa svenska köttbullar, och singoalla/ ballerinakex!
Min FULLA vagn…Bye bye IKEA, for this time!

Dags att sova, imorgon börjar arbetsveckan igen, men innan dess lite Skype med Lotta, och allra först SÖMN!

Bilder från cruisen utlovas imorgon!
Hanna

Posted on 22 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top