Driving in the states

Good evening, good evening!

Ännu en dag i 130 km/h – härligt vad fort tiden bara susar förbi just nu! (….himla tur att man hinner göra en massa under tiden också!) På schemat idag har det stått: jobb, lunch på Kök11 (himmelsk oxbringa!), julklappsinköp (nu kan jag med gott samvete säga att jag är HELT klar – TRÅKIGT!!! – vill någon ha hjälp ställer jag mer än gäääärna upp som konsult…. och jag lovar att va billig, det här med att köpa klappar är så SÅ kul!).

Utöver ovanstående hann jag också med ett besök på solarieöarna (…önskar att jag kunnat säga Kanarieöarna istället, men det är den bittra sanningen – där räcker tiden tyvärr inte till…), lite arbete på ett projekt tillsammans med Sara och avslutningsvis hockey. Lakers vs Luleå (..kan ni förstå vilken sportbrud jag blivit?! Hockey tisd, torsd och sportbar tisd, onsd – håll i hatten!) För att göra vad som kunde ha blivit en lång matchanalys väldigt kort: SNÄLLA JANNE, MÅLVAKTEN SKA VA DÄR MÅLVAKTEN SKA VA. I MÅLET. INTE (!!!!) I BÅSET, MED EN SJÄTTE SPELARE PÅ PLAN. DET BLIR ALDRIG (!!!!) (ALDRIG ALDRIG!) BRA. OKEJ, ÄR VI ÖVERRENS?!

Åh, förresten.. appropå min rubrik: handlar egentligen inte så mycket om själva körandet i USA (även om bara det skulle förtjäna ett helt eget inlägg – SHIT, vad jag saknar sexfiliga vägar och GALEN trafik utan för Fenway) utan om tankning i USA. Idag tankade jag nämligen för första gången sedan jag kom hem från staterna (…ja, sjukt jag vet…) och jag hade faktiskt nästan glömt hur man gjorde (haha.. nej, okej då! jag kom ihåg) Det jag skulle skriva om det hela var dock att det egentligen är ännu längre sedan jag tankade än sedan jag var i USA, eftersom att man faktiskt inte tankar själv i USA. Åtminstone inte på den macken jag var. Där kom en trevlig herre ut och gjorde det åt mig, snacka om service! Så, Statoil, det får bli kvällens service-tips från mig: snälla, börja tanka min bil, då lovar jag att komma och tanka mer ofta!

 

Jag körde Volvo i staterna, var ju tvungen att hålla lite på svenska nationaliteten…
 Vääärldens, vääärldens energikick att köra i USA, jag bara älskar det! Och en dag (ganska snart förhoppningsvis) ska jag ha mitt amerikanska körkort också. Jag har ju klarat teorin och har drygt 2 år på mig att ta uppkörningen (hann aldrig få någon tid innan jag var tvungen att åka hem, men det ska jag nog hinna lösa inom 2 år – är trots allt ganska högt upp på bucket-listan det där amerikanska kortet…)

Nu: lite skön musik och lite jobb från under täcket, snart: sömn!
Kram,
Hanna

Posted on 8 December, 2011 in USA

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top