Det regnar… men jag lever!

Hej Sverige!

Bestämde mig idag efter jobbet för att åka till Sandra, och här befinner jag mig nu…

Vi åkte faktiskt in till Harvard och Boston under dagen, var tvungna att ordna lite böcker till Sandra och skulle försöka köpa parkeringsbevis till mig, men parkerings-kontoret var stängt, så jag får ta det i veckan.

När vi var inne i Boston öppnade sig himlen, vi blev blöta – så mycket kan jag säga. Vi trotsade dock regnet och avslutade våra ärenden – jag behövde köpa träningsskor och två par blev det! Köpte dessutom ett par löparshorts (..ja skratta ni där hemma, men jag ska iallafall FÖRSÖKA träna lite) och sensorn till Nike’s runkeeper. Allt på Nike Town och för under 1300 kr (och då var ett par av skorna ändå Free Runner, vilka bara dem hade kostat minst 1000-lappen i Sverige) – så nog kan man göra fynd här alltid!

Jag ska ta kort på vad jag köpt och visa er senare. Tror speciellt att du, mamma, kommer älska det ena paret löparskor – jättesöta, prickiga, svarta! Så underbart att jag lyckats hitta svart- och vita träningsskor! (Sen fanns det förstås massa olika färger med, men ni som känner mig vet att svart och vitt alltid står som nr 1… tillsammans med rosa förstås! haha)

Köpte också ytterligare ett par shorts på Victorias Secrets – gäller att passa på när shortsen är på extra pris. Supersköna är dem, och snygga! 🙂

Hur som, vi fick till sist inse att vädergudarna slog oss den här gången och ta oss hem. När vi väl nådde dörren så var vi DYBLÖTA!!!! …tur att vi inte hade klätt oss i vitt iallafall… På kvällen tog vi oss till Starmarket för att handla det viktigaste om det blir strömavbrott (för mig = Ben&Jerry’s, apelsinjuice och choklad – så nu ska jag nog överleva!)

Nu har vi ätit kvällsmat och tittat på en film, tror vi ska titta på en till – så länge det finns el i huset iallafall… Försöker hålla telefon och dator fulladdade så att de ska hålla ett tag om elen lägger av… (Meddelar er om det blir så)

Utanför öser ÖSER ÖSER regnet ner, tror inte ni fattar hur mycket det regnar – men det är MYCKET! Det senaste jag har hört är dock att vi mest kommer påverkas av Irene via enorma mängder regn. Så jag hoppas att det är the case.

Håller er uppdaterade.
Men hittills behöver ni inte oroa er iallafall 🙂

Stora kramar,
Hanna

Posted on 28 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top