Det funna felet och panikartad start på dagen!

Morning!

Börjar med det sista i rubriken: idag var då INGEN good morning! Jag är evigt tacksam att jag är så kär i min mobil och därför kollar den direkt. Vem vet vad klockan hade vart om jag istället valt att vända mig om och gosa ner mig under täcket lite till, “jag hade ju ändå ställt en klocka igår..”

Ni har nog redan räknat ut det: snabb kik på mobilen resulterade i PANIK. klockan skulle ju ha ringt för en timme sen?!…. Varför ligger mobilen på golvet?… (…den klarade fallet, phu!) men framförallt: PARKERINGEN!!! BILEN!!!

Aldrig tidigare i människans historia har någon så snabbt slängt på sig kläder, sprungit de 40 trappstegen ut på gatan och slängt sig in i bilen för att flytta den!

…om jag var lappad?
Nej, som tur var inte 🙂

Dock: jobbigt sätt att vakna på. OCH: jag har antagligen stängt av mitt larm i sömnen. Känns sådär bra. (kanske är lite för kär i min telefon när jag kan den utan och innan även i sömnen…)

20120317-095607.jpg
Var något mer stressad bakom ratten idag kontra när denna bilden togs..

Nu till det funna felet i bilden från igår.

Alltså: umbro tröja (officiella EM-tröjan som för övrigt inte är i min smak: speciellt med tanke på att ränderna i tröjan ser gröna och inte blåa ut) matchat med Adidas shorts och skor…

Det är ju inte utan att jag undrar: vad tycker Umbro (som ju är den officiella leverantören till SvFF) om detta?… Jag kanske borde tipsa? 🙂

20120317-095855.jpg
Missmatchat?

Nähä ni, dags för lördag!
Hanna

Posted on 17 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top