Checkar ut för att checka in snart igen..

Hej på er!

Idag har varit en riktig marathon dag och jag har haft fullt ös, rock’n’roll, kallabalik, 130 km/h – call it whatever you want to!

Inledde dagen med möte kl 07.00 (måttligt pigg efter en så lång dag innan dess)… Var dock ett riktigt intressant och trevligt möte med Claes Löfgren, blivande krögaren för restaurangen på Myresjöhus Arena. Vi fick höra hans tankar om upplägg och koncept och jag blev helt klart såld. Kommer bli tipptopp!

Resten av dagen fylldes med kundbesök, bearbetning av inkorgen, “uppstädning” inför kommande vecka när jag inte är på plats och en massa andra saker. Kul med mycket att göra, men det är TUR att jag jobbar med listor: annars hade nog hälften glömts bort.

På kvällen var jag och käkade med alla härliga teamleaders från gårdagens Dag X. Det var supermysigt och vi är ett så gott gäng. Tänka sig att det finns så fantastiska människor på den här jorden!

Efter middagen svängde David förbi mig och hjälpte mig med sista packningen och pratade lite strunt. Alltid lika uppskattat.

Nu ska allt förhoppningsvis vara med i väskorna……. resten får jag köpa där! Borde egentligen sova för längesen men skulle fixa de sista jobbet och försöka ställa in lite inlägg åt er inför veckan. (Blev dessvärre inte så mycket av den sista varan… Men jag hoppas ju på internet-möjligheter när jag är borta, och har jag bara det så kan ni räkna med ett helt okej flöde här iallafall!)

Ta hand om er, vi hörs snart igen!
H

Posted on 23 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top